PIZZERIA SNEEK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 640 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Sneek. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 20:21 Per ongeluk bestelling verkeerd binnen gekregen, belletje gedaan en alles netjes en snel opgelost! :)
1 okt 2022 om 22:39 Goede pizza's, altijd wat minder lekker als ze moeten worden vervoerd maar dat weet je van te voren. Bezorging keurig en op tijd.
25 sep 2022 om 19:30 Heerlijke pizza’s. We konden de bestelling mooi volgen
20 sep 2022 om 5:05 Pizza's waren super lekker en die zijn door een hele klantvriendelijk bezorger gebracht.
20 sep 2022 om 5:03 Heerlijk eten, klantvriendelijk en mooi snel bezorgd.
29 aug 2022 om 21:31 Bestelling precies op aangegeven tijd tot op de minuut.
29 aug 2022 om 11:07 2 uur gewacht tot onze pizza er was. Toen we ze belden kregen we een zeer agressieve en respectloze reactie dat we maar gewoon moesten wachten. Geen manier van zaken doen dit
25 aug 2022 om 22:38 Eten uitstekend ik bestel de volgende keer weer
21 aug 2022 om 21:37 Duurde lang en was ook niet super veel en aangebrand
16 aug 2022 om 20:18 Top en netjes op de afgesproken tijd.
15 aug 2022 om 21:18 Prima pizza’s en vlot bezorgd! Niets te klagen.
13 aug 2022 om 20:37 Heerlijke pizza, wegens drukte duurde het wel erg lang, desalniettemin lekker gegeten